”Lilla jag” ”Little me”

”Lilla jag 1” och ”Lilla jag 2”

Pappas lilla flicka, det är jag det.

Två små målningar i akryl. Var och en är 20,5  x 15,5 cm med ram.

Igår var jag med min mamma hela dagen och idag lördag var mamma och jag till min pappa. Vi åker till honom varje lördag och har kaffe och bakelser med oss och idag klippte jag håret på pappa också, han blev så fin. Jag dör nog snart, säger han gång på gång, men det har han gjort i flera år, han är rädd för att dö, nej nej säger min mamma, du ska ju leva tills du blir 100 år. 
Men det är så jobbigt att åka därifrån, för då säger han att han vill inte bo där han bor, kan jag inte få bo hos er, frågar han, och jag måste säga att det går ju inte, du har ju din lägenhet här och du får så mycket hjälp här. Då rymmer jag, svarade han mig. Nej du får bo här och nu ska jag skjutsa hem mamma till sin lägenhet och sedan åker jag hem till mig och min Kent. Jag kommer nästa lördag som vanligt, men jag hör hur pappa mumlar, då är jag inte kvar här. Jag kramar om honom med gråten i halsen, min älskade lilla pappa som blir 94 år i sommar.

 Little me 1″ and ”Little me 2”

Daddy’s little girl, that’s me.

Two small paintings in acrylic. Each is 20.5 x 15.5 cm with frame.

Yesterday I was with my mom all day, And today was my mother and I to visit my dad. We go to him every Saturday and have coffee and pastries with us and today I cut the hair of my dad too, he was so nice. I die soon, he says again and again, but he has done that for years, he is afraid to die, no, no, says my mother, you should live until you’re 100 years.
But it’s so hard to go from him, because he says he does not want to stay where he lives, can I not live with you, he asks, and I must say it’s not possible, you’ve got your apartment here you get so much help here. When I run away, he answered me. No, you get to stay here and now I ride home my mother to her apartment and then I go home to me and my Kent. I will come next Saturday as usual, but I hear my father mumbles, then I’m not here. I hug him with tears in my voice, my beloved little father who is 94 years this summer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

A Nature Journey

Being 'one' with nature

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Solstickan

Hellens värld 🧩

Ninanjing

Vår resa till Österns rike

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Himlahealings blogg

En blogg om andlighet, astrologi, tidigare liv, och det populära månadshoroskopet

Erika Kyrk Seger / Lärande Framtid

TANKAR OCH FUNDROR om PEDAGOGIK och LÄRANDE

Vogelknipser

Mit Wohnmobil und Kamera auf den Spuren der Natur

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

Banter Republic

It's just banter

Lifenvi

Live life in a livable environment.

Nordic Lights & Mediterranean Landscapes

A Blog on Travels, Food, Photography and Design

sandrakosk.wordpress.com/

EN MÖTESPLATS FÖR DIG OCH DITT INRE LJUS

Sagittarius Viking

Mindful exploring, through the eyes of a viking daughter.

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Fotografiasoltas

Momentos que se foram cruzando com o meu olhar

SAM as an Artform

Next level licensing

A Better Man

Make a Start

TROSA-SPEGLINGAR

HÄNDELSER I TROSA FÖRR OCH NU

See Norway - Se Norge

'Nature' looks best in large doses !

Ankanwildandcrazy

Live now not in the past nor the future

Keep This Simple Silly!

Simplicity; Reward - Peaceful and Happy Life.

Mitt manus

Bloggar om livet, och livet som författare

Seniorvinklat

- tankar, idéer och erfarenheter

WordAds

High quality ads for WordPress

Carolyn - etnolog

Att återskapa det förflutna

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

lantlivsbilder

Naturbilder, och sånt.

bokashi.se

Gör jord av ditt matavfall!

Myrhammar

Life is an adventure!

Sidospår

En ovanligt vanlig sida på villovägar i bloggarnas universum

Amatörbiologen

En amatörbiologs liv och betraktelser

My Eye Of Travels

Emmy Brännlund

Johanna Holmström

Keramiker Författare Regissör

DareMe Publishing AB

Books without filters

sisir ghosh search for value to enlighten life

Always learn from the curiosity within and around myself.

Enigmatic Cosmos

discover the undiscovered you

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

lindasoas.wordpress.com/

En blogg om utveckling.

%d bloggare gillar detta: