95-årskalas

Ja nu är jag hemma igen efter tre heldagar med marmoreringsmålning. Det har varit så roligt och många trevliga kursdeltagare. Vi var ju bara tio men alla så engagerade och energiska. Det är inspirerande att träffa likasinnade.

Men idag har jag haft 95-årskalas här hemma för min kära pappa som fyllde 95 år igår och jag hade så dåligt samvete för att jag inte var hemma då, men pappa hade sagt till mig att det var okej att fira honom dagen efter, ”bara jag lever då så går det bra”, hade han svarat, med ett leende.

Vi hade fest med kaffe och tårta och vi sjöng och hurrade flera gånger med barn och barnbarn och barnbarns barn.

Lilla pappa

95 år

Eric Arnold Jansson

20170724_151515

Efter att vi ätit lite middag var han väldigt trött och då ville han åka hem, och mamma och jag skjutsade hem honom.

 

3 kommentarer på “95-årskalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: