Det blev lite ljusare

Det kom lite snö och på en gång blir det ljusare. Lite kallt är det -2,5 idag.

Det blev en timmes skogspromenad och det är så vackert i min kära skog som inte är min och nu ligger den ute till försäljning. Det blir väl någon som ska tjäna pengar på alla Tallar som är så vackra. Jag bäver för att det kommer att bli kalavverkning i min skog. Då gråter jag.

Lite kall om näsa och kinder blev jag innan vi vände borta vid fåren och hästarna.

Kram på er alla och kör försiktigt om ni måste ut på vägarna i Sverige.

 

2 kommentarer på “Det blev lite ljusare

  1. Så fin skog finns inte runt Kårböle, här får man vara lycklig över att skogsbilvägarna fortfarande är öppna så länge Älgjakten pågår. Sedan blir det landsvägarna man får gå på. Att tro att man ska hitta en viltstig i riset efter avverkningarna, och gallringarna är väl optimistiskt. Jag kom hem från en promenad nyss, och kände mig frusen, så jag kollade termometern, och det var -11 grader, när jag gick ut var det -4 grader.
    Svante

    Gilla

  2. Pingback: Det blev lite ljusare | Min kreativitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: