Lite ljusare

Idag var det lite ljusare att vakna. Det blir så fint med lite snö.

Ännu finare med pappas adventsljusstake i sovrumsfönstret.

Men det dröjde inte många timmar innan allt regnat bort och termometern visade på +6. 

Idag hade vi besök av vår präst Karin som ska göra begravningen till ett fint avsked. Hon är så rar. Hon var intresserad av att höra när vi berättade om pappas liv. Hon fick se och höra min inspelning av när mamma och pappa sjunger ”Violer till mor” av Bertil Boo för drygt en månad sedan och hon tyckte det var fint och ett vackert minne för mig att spara. Jag har tittat och  lyssnat på den inspelningen så många gånger sedan pappa dog.

Nu är det en vecka kvar till begravning.

5 kommentarer på “Lite ljusare

  1. Om det vore så väl i Kårböle, här tog det 5 timmar att skotta bort snön, som kom. Regnet, som kom. gjorde det bara läskigare att promenera.
    Svante

    Gilla

  2. Jag känner med dig. Jag saknar fortfarande min lilla pappa trots att det är snart 15 år sedan han gick bort. Jag tänker på honom ofta & jag känner fortfarande att han finns här hos mig på något vis. Hoppas du får en fin helg.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: