Rädsla är en känsla jag inte tycker om

 • Jag är rädd för morgondagen
 • Oväder, kraftig vind, snö och + grader kommer att bli – grader, halka och mörker.
 • Jag ska skjutsa min mamma och hennes hund till veterinären 6 mil bort.
 • Jag måste åka vid 6 för att hinna hämta mamma och Daisy och vara hos veterinären kl. 8.
 • Daisy är snart 14 år och ska sövas, hennes lever och njurvärden var lite förhöjda och det gör att sövningen blir svårare. Men hennes tänder måste få bort all tandsten så att inflammationen i tandköttet läker. Veterinären sa att det är farligare att inte göra något åt tänderna än att söva henne.
 • Jag är rädd men hoppfull för det är en pigg hund, och hon bara måste klara det här.
 • Jag drog ett änglakort för morgondagen och fick upp ”Ängeln för Purification” som jag tror står för andlig rening och jag förstår inte riktigt. Men … Det kanske betyder att jag inte ska vara rädd utan rena mina tankar från rädsla och bara känna tillit till mitt inre att allt går bra och inte ha några negativa tankar.
 • Jag måste dra ett kort till som kanske kan förtydliga purification.
 •  Nu fick jag Sisterhood Brotherhood. Systerförbund och Broderförbund, jag som inte har några syskon … Men det kanske betyder att om jag renar min andlighet, så får jag styrka av alla änglars systrar och bröder och att alla är med mig.
 • Okey, allt kommer att gå bra imorgon, för jag är inte ensam.                  Lilla Daisy

  5 kommentarer på “Rädsla är en känsla jag inte tycker om

  1. Jag läste om rädsla och oro i dag i boken ”Längtan visar vägen”.
   Där stod bland annat att oron står i vägen för så mycket, likaså rädslan.
   Men det oaktat finns oro och rädsla, så vi ska inte skjuta dem åt sidan, utan mera försöka konfrontera dem, för då lär vi oss nya saker.
   Styrkekramar till dig!

   Gillad av 1 person

  2. Jag brukar tänka att rädsla, eller snarare oro, är en del av att leva. Sedan väljer vi vad vi gör av den, om vi ältar och låter den växa eller släpper den fri eftersom vi av erfarenhet vet att det som händer det händer oavsett. Vi har liksom inte någon fördel för att vi ägnat tid och energi åt att oroa oss. Funkar för mig! 😊
   Hoppas det gick bra med både hund och bilkörning 🙏🏻

   Gillad av 1 person

   • Det låter ju bra …men viljan att ägna tid och energi åt en känsla är inte lätt att styra, jag är för det mesta positiv men de gånger jag känner riktig rädsla blir jag nästan panikslagen och jag gör allt jag kan för att förstå känslan och försöka hitta lösningar men jag är också bra på att förstå vad som kommer att hända och det brukar bara vara när det kommer att hända något och det var därför jag blev så rädd och det jag befarade hände det var en fruktansvärd resa där jag är överlycklig i efterhand att jag nu lyckades hålla bilen på vägen.

    Gilla

    • Så är det, att få styr på känslor är i sanning svårt.
     Vad skönt att resan gick bra i alla fall 🙂

     Gilla

  3. Thanks a ton! It was very interesting to read, just as usual.
   Continue the good work! I’m pumped up about read some brand new posts from you.
   You definitely have a skills! I would like to be nearly as good at composing as
   you, but it’s not my cup of tea. To evade this issue you can purchase a essay from one of the composing firms that
   can be found in the web. But much of them are untrustworthy.
   That’s why I usually read these guys Cruz. Their critical reviews
   of penning organizations assisted me a lot!

   Gilla

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google-foto

  Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: