Jag inser mitt misstag

Det var för tidigt att så inne redan i Februari. I alla fall Rosenskära som grodde efter bara ett dygn, Tagetis som grodde efter två dygn, och Spetskålen, Little Gem salladen och en Solros grodde efter en vecka.

Nu har jag satt om de som hade grott, de får väl försöka överleva inne med lite extraljus. Hoppas de inte blir alltför skrangliga för då åker de ner till min torpstuga som bara har +6 grader inne. Vet inte vilket som är bäst.

Övriga åkte ut i växthuset.

Där får de sova tills det blir varmare, med ett täcke snö över sig.

Nu har mina nya frön av Purjolök också grott. De får vara inomhus.

Kram på er alla. Här har jag +2,4 men blåsigt och grått.

Jag stannar inne nu och fortsätter att gå igenom mitt manus.

4 kommentarer på “Jag inser mitt misstag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: