Blommor

Jag börjar längta efter blommor nu.

Igår gjorde jag om en liten rundel där jag haft Vintergröna. Men även om jag älskar de blå blommorna på den så var aldrig bladen fina, de gulnade bara. Antagligen för soligt för den just där. Något måste jag ha där för under finns en gammal brunn som sinat, med en gjuten stenskiva över hålet. Därför har jag haft en liten kulle där med Vintergröna så att ingen ska gå där, för jag tycker att det känns läskigt att veta att det finns ett brunnshål under.

Men nu har jag ledsnat på Vintergrönan och tagit bort allt och alla rötter hoppas jag och lagt sten runt så nu ska det bli fullt av blommor på den lilla kullen. Jag har beställt flera sorters Dahlia, som jag ska sätta där och även så lite sommarblommor där.

Det kommer att bli så fint.

Jag har ju Tagetis och Rosénskära som jag dragit upp från frö.

Nu har de första blommorna av Rosenskära slagit ut. Jag sådde dem den 8:e Februari.

Jag längtar efter värmen så att jag kan plantera på min lilla blomkulle.

Jag längtar också efter att få sätta ut potatisen. Den börjar gro fint nu.

Tomatblommorna börjar slå ut och jag får skaka dem lite lätt så kanske de blir pollinerade.

Kram på er alla.

Nu är äntligen all snö borta i trädgården.

En kommentar på “Blommor

  1. Så mycket blommor du har redan … underbart! Ska bli spännande att få se resultatet framöver med den nya planteringen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: