Semester

Det känns som kaos runt mig just nu. Mina barnbarn är sjuka och de är väldigt dåliga, min man har ont i halsen, min mamma har ont i ryggen och hon gråter för att vi lämnar henne ensam i en hel vecka, fastän jag säger att min dotter bor bara en mil från henne om hon behöver hjälp med något. Det är inte lätt att känna den där härliga semesterkänslan då.

Vi har precis lämnat hemmet i strålande sol och blå himmel 22* i skuggan men efter en jobbig morgon som startade klockan 4 med att jag vaknar av att min man hostar och hostar så det låter som om han ska kräkas. Klockan 6 börjar min telefon ringa. Det är min mamma som inte kan hitta sin mobiltelefon. Eftersom hon har hund lilla Daisy måste hon gå ut om dagarna och hon törs inte gå utan att ha sin mobil med sig, ifall att hon ramlar ute. Hon ringde 9 ggr innan hon hittade den kvart över 8. Hon var alldeles ifrån sig eftersom mobilen inte fanns för hon hade letat överallt. Jag tänkte att jag får väl åka och leta innan vi åker men kvart över 8 ringde hon och berättade att hon hittat den.

Nu är vi i alla fall vid incheckningen på Arlanda. Snart går planet till Mallorca.😄

5 kommentarer på “Semester

  1. Mycket ansvar och många som behöver dig. Både tufft och fint på samma gång. Hoppas du får vila på semestern, så himla trevligt med Mallorca!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: