Besök

I morse kom min man in och väckte mig och sade

– Du kanske ska vakna nu för vi har besök.

– Va, säger jag och kisar upp.

Där i sovrumsdörren står Peter, vår son.

– Peter, oh Peter vad underbart att se dig.

Jag skyndar mig upp och kramar min älskade son. Han är hemma från Kina en vecka nu. Men bara hos oss över dagen, imorgon jobbar han i Stockholm, där han bor när han jobbar i Sverige. Sedan bär det av till Kina igen för att jobba vidare där. På semestern åker han direkt från Kina till Indonesien i 30 dagar och sedan jobb i Kina igen. Nästa gång vi kan träffa honom är i September, ojojoj.

Men det var skönt att ha honom en heldag härhemma.

Efter lunch hämtade jag mamma som blev överlycklig av att få träffa Peter igen.

När dagen börjar ta slut är det dags att ta avsked och Peter åker.

Vi ses först i September igen.

Hoppas du får det bra i Kina och Indonesien.

Saknar dig redan.

💖

Jag får trösta mig med mina Aklejor.

Kram på er alla

2 kommentarer på “Besök

  1. Ååh så trevligt besök! Det måste vara jobbigt att ha sonen så långt bort och få träffa honom så sällan. Förstår att saknaden kan bli stor.
    Aklejorna är underbara!

    Gilla

  2. Ja det är jobbigt att ses så sällan. Men han verkar trivas med både jobbet och surfandet på vågor så fort han är ledig och det är ju huvudsaken att han är glad och mår bra. Men om jag blir farmor någon gång det får tiden visa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: