Är hösten redan på intågande?

Ja jag undrar om hösten är på gång, för plötsligt har jag fått lust att städa, plocka, röja och slänga eller ge bort saker. Det hör inte till vanligheterna men i början på hösten och i början på ett nytt år får jag de här röjarkänslorna. Plötsligt ser jag allt skräp som jag sparar på och förstår inte varför. Det är fullt i hela huset i alla skåp och lådor är det överfullt, och det känns som om jag kvävs om jag inte får lite luft och utrymme.
Ojojoj jag ser inget slut på allt.
Men nu har jag alltså börjat och det blev tvättstugan som kändes värst. Det var ju därinne jag hade ett hörn för mina målargrejer bredvid diskbänken, för jag behöver vara nära till vatten när jag målar eller marmorerar.

Nu finns inte det hörnet för alla krukor och pluggbrätten sedan vårsådden står där, men jag har börjat röja och det känns skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: