Lucka 9

Min adventskalender

Lucka 9

2:a advent

Nu tänder vi det andra ljuset.

Uppdrag:

Titta i garderoben.

Har du något klädesplagg som du inte använt på flera år? Då kanske det är dags att skänka bort det.

Det finns säkert någon som skulle bli glad av att få något nytt för en billig penning.

Det finns många att skänka till.

Berätta gärna hur det gick.

Kram på er alla.

4 kommentarer på “Lucka 9

  1. Barnen fick i uppdrag igår av Nisse att leta fram någon leksak de inte använder att skänka till barn som inte har lika mycket som vi. Så nu har vi en kasse med både kläder, leksaker och gosedjur!

    Gillad av 1 person

  2. Jag har redan gjort det … ja, samlat ihop det jag inte använder alltså och skänkt till Erikshjälpen här i Skärblacka 🙂

    Gilla

  3. Det gör jag också då och då, men ändå har jag mycket jag inte använder, men jag har så svårt att rensa ur. Jag måste alltid intala mig att det inte är att slänga när jag samlar in och skänker bort. Jag tror alltid att jag kommer att använda det någon gång. En riktig samlare är jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: