Nytt år snart

Jag ser alltid fram emot när ett nytt år ska börja. För mig känns det som att själva livet får en nystart, att alla tråkigheter som hänt under året som gått är borta. Nu vänder jag ett nytt blad i mitt liv och jag är alltid nyfiken på vad det här året som kommer ska erbjuda mig.

Det gäller att göra bra val, för livet blir inte roligt, spännande, intressant och lärorikt av sig självt, det är mina val här i livet som avgör det.

Jag önskar mig mycket av det här året som kommer.

Först önskar jag att alla mina nära och kära får vara friska och jag själv också så klart.

Jag ska vara lite mer ekonomisk, jag tänker att om jag är det i vardagen, kan vi unna oss lite mer semestrar och utflykter då och då.

Jag ska bättra på min engelska, eftersom min son har med sig en vän från Kina i februari, när han kommer nästa gång. Hon kan bara engelska och kinesiska, men det känns svårare att lära sig kinesiska, haha.

Jag ska rensa ur skåp och garderober, jag ska sluta med att bara spara på allt.

Jag ser fram emot ett nytt odlingsår, det vill jag snart börja planera.

Jag måste röja i min målarhörna i tvättstugan så jag kan måla när jag får lust, att allt finns på plats då. Just nu ser det hörnet ut som en avlastningsplats.

Jag vill skriva igen, men det känns jobbigt att börja om med manuset som jag försökt få utgivet, på det har jag ledsnat och lagt åt sidan. Jag ska nog börja på något nytt nu, något helt annat.

Kram på er alla

och

Gott Nytt År

En kommentar på “Nytt år snart

  1. Precis som du så älskar jag nyår och ser det som en nystart! Likadant med ny månad, ny vecka och även en ny dag! Gillar att se vad det nya har att erbjuda … och vad man kan göra med det som erbjuds 🙂
    Engelska är säkert bra mycket lättare en kinesiska, så där tror jag du gör ett bra val 🙂
    Kram och Gott Nytt År!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: