Hjälp!!!

Jag gäspar och är jättetrött på kvällen men jag somnar inte när jag har lagt mig, ligger vaken och vrider och vänder mig i flera timmar. Går jag upp är jag jättetrött, lägger jag mig är jag inte trött längre. Jag lägger mig ca 22:30 och somnar mellan 2 och 3. Det värsta är alla tankar som dyker upp, jag grubblar och försöker lösa all världens problem där i sängen. Det killar och kryper i benen, så jag bara måste röra på dem, vänder och vrider mig. Hjälp! Har någon något bra tips?Mina egna tips är:

 • Jag börjar med att jag måste komma ut och gå en långpromenad helst varje dag.
 • Jag måste känna mig positiv över något varje dag,
 • Jag ska tänka på mig själv i första hand, vad vill jag.

Idag såg det grått ut, men det positiva är att det blommar i sovrumsfönstret och utanför och på köksbordet.

Jag blir glad åt att se fram emot att våren närmar sig. Igår köpte jag svenska Tulpaner, så ljuvligt.

Jag får med mig min man på en skogspromenad. Det känns jobbigt innan jag kommer ut, men när jag väl är ute känns det underbart.

Det var dimmigt och nästan ingen snö, men isigt. Vi gick på Sörmlandsleden och över Dansberget.

Men det här var ingen rolig syn i skogen.

Jag blir både arg, ledsen och besviken på mänskligheten när jag ser sånt här. Aaaaaaaa

Men väl hemma igen tittade jag till mina land, jag längtar.

Min stora damm som jag gjorde om runt den.

Kram på er alla

2 kommentarer på “Hjälp!!!

 1. Tyvärr har jag inget bra råd att ge dig – har också sömnproblem. Lägger mig vid ungefär samma tid som du, men somnar ganska snabbt. Sedan efter ungefär 1-2 timmar börjas det – vaknar, somnar, vaknar. somnar … har jag en bra natt så somnar jag mellan 2 och 3 och sover sen till femtiden – sen börjar värken och då är det bara att gå upp. Tur jag är morgonpigg och att jag aldrig behövt så många timmars sömn …
  en härlig promenad fick du i alla fall – och härliga bilder!
  Önskar dig en bra dag!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: