Det känns som om jag alltid ska ha något att oroa mig för.

Idag har det gått en vecka sedan mamma opererades, av fallet fick hon en fraktur på lårbenshalsen.

Idag 12:30 blev mamma hemskjutsad, liggande i färdtjänstbuss. Nu är hon hemma i sin lägenhet, men har väldigt svårt att förflytta sig, och hon får inte gå när hon är ensam, hoppas bara allt går bra med hjälp av hemtjänsten. Jag var hos henne till 17:00. Hemtjänsten skulle titta till henne 17:30.

Hon får bara inte ramla igen. Hon kändes inte lika förvirrad hemma och det var skönt.

Aldrig en lugn stund.

Idag på förmiddagen var jag till ögonläkare med min man, och det visade sig att han hade alldeles för högt tryck i ögat. Det låg på 47 och ska inte överstiga 20 för synnerver kan förstöras. Han fick tabletter och ögondroppar och ska tillbaka torsdag morgon igen. Då hoppas vi att trycket har sjunkit.

Det var samma öga som han haft en propp i för ett par år sedan och fått injektioner i för att ta ner svullnaden på gula fläcken och biverkningarna av injektionerna i ögat var att han fick gråstarr, som togs bort i slutet på november och nu har han haft ont i ögat och nästan inte sett något på det ögat, det berodde på för högt ögontryck.

Det tar aldrig slut.

Nu har jag i alla fall fått bort alla julgrejor inne. Utegranen och slingan på altanräcket får lysa upp ett tag till.

Kram på er alla

2 kommentarer på “Det känns som om jag alltid ska ha något att oroa mig för.

  1. Tack ja det känns jobbigt, tabletten för ögat ger yrsel och som drogpåverkan, så idag skulle jag vilja klona mig så den ena jag är hemma hos min man och den andra jag är hos mamma.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: