Jobbig dag

Idag var det inte lätt att vara positiv. Min man var hos ögonläkaren och trycket i ögat har inte minskat utan ökat ganska mycket istället.

Men det positiva var att ögonläkaren hade kontakter på sjukhuset och ringde dit och fick en snabbare tid för operation, det blev redan 1:a Februari, men jag tycker det är långt dit. Det är den gamla proppen i ögat som bråkar och skickar ut en massa nya blodkärl som spricker och ger blödningar i ögat och då stiger trycket. Med laser kan de bränna de nya blodkärlen i ögat och få stopp på blödningen. Men till dess får han äta en stark medecin för att hålla trycket nere, men han känner sig nästan som drogad av tabletten.

Jag ser mågot positivt u mitt fönster. Jag får glädjas åt mina älskade Orkidéer som bara blommar om och om igen. Det är positivt. Flera olika färger har jag på mina Brudorkideer och jag älskar alla färgerna.

Jag avslutar med en julkaktus som börjat blomma nu.

Blommor ger alltid positiv energi.

Kram på er alla

2 kommentarer på “Jobbig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: