Nu räcker det med snö

I natt kom det 40 cm snö, så det var bara att börja skotta om jag skulle få fram bilen.

Arvid har haft feber hela veckan, så han får inte följa med på simskola. Det blir Oliver och jag som åker in. Vi åker lite tidigare idag så jag kan köpa näsdroppar och halstabletter till min man som fortfarande är förkyld.

Det gick snabbt på apoteket så vi hann fika också, vilken tur tyckte Oliver.

Ännu mera snö har kommit.

1:a bilden är från 29/1 och nästa kort från idag 3/2.

Kram på er alla

2 kommentarer på “Nu räcker det med snö

  1. Jag har skottat tomten 2 gånger idag, men snöandet fattar inte att det ska sluta när jag skottat. Här har det kommit 15 cm första skottningen, och 15 cm till, till andra skottningen, och snöar gör det fortfarande, fast SMHI påstår att det är uppehållsväder. -13,9 grader har det hunnit sjunka till, så kanske det slutar snöa snart. Motion har jag i alla fall fått.
    Svante

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: