Lite bättre

Hostan är bättre, men jag nyser väldigt fortfarande. Ingen feber och idag tog jag vin till middagen, massor av vitlök och min egen tomatsås från augusti då jag ungsbakade mina goda grönsaker till en röra som jag frös in. Det var mina tomater, mina paprikor, min chilli, min purjolök, min squash och min persilja som jag tog från frysen och hade i sist, jag tog också fram och kokade och blandade i mina bondbönor En riktig boozt som ska ta bort det sista av förkylningen.

Så nu känner jag mig frisk.

En av mina sista målningar, visar jag här.

Kram på er alla

4 kommentarer på “Lite bättre

  1. Tur att jag inte givit mig på att måla tavlor, jag gör en och annan tavla utan att måla. Jag är bättre på att lackera bilar, även om det är massor med år sedan jag pysslade med sådant. Fin målning fick du till.
    Svante

    Gillad av 1 person

  2. Ja den var så god, men det var nog den sista jag tog från frysen, nästa sommar måste jag göra mer och frysa in. Om jag får lika mycket tomater i år.
    Vad roligt att höra att du tycker om mina målningar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: