Ahhh

Ahh, de går så illa att måla just nu. Jag målar så fort jag får en ledig stund. Inget blir bra. Jag behöver kanske en paus … Men jag vill inte det.

Här är en del av en målning jag håller på med.

Det har varit en tuff vecka, min man har gjort en tandoperation, jag har skjutsat och hjälpt min mamma både igår och idag, men ändå är hon aldrig nöjd. Hon vill bara ha mer och mer av mig. Jag kan inte förstå att jag har så svårt att säga nej eller hej då, att jag alltid får dåligt samvete av att lämna henne för hon kan verkligen spela ut alla sina känslor, att det är så synd om henne som får sitta ensam.

– Jag är gammal och dör snart, då slipper du mig, säger hon och gråter en skvätt.

Ahh, jag blir tokig på allt.

Imorgon ska jag med min man till ögonläkaren och kolla trycket igen, som inte har varit bra, fastän han gjort flera laseroperationer, men synen på det vänstra ögat är borta och går inte att få tillbaka. Det känns som att han har en tjock plastpåse över det ögat och det är så irriterande, säger han.

Nej nu är det dags för lite positiva tankar.

Yes

Idag har jag lekt bi och pollinerat mina tomatblommor med en liten pensel.

Kramar till er alla från Annemor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: