Äntligen

Ja äntligen sitter jag i min trädgård igen, och jag njuter av all grönska.

Vi har haft ett väldigt åskväder och fått 49 mm eller var det 39 mm regn.

I morse när Kent gick på promenad stannade jag hemma och gick en promenad i trädgården istället.

Potatisen växer bra och Amandinen blommar. Det är till och med knopp i den sena potatisen.

I växthuset: Vindruvor, Tomater, Gurka, Aubergin, Paprika och bönor som vill ut i landet nu.

Kramar till er alla från Annemor

8 kommentarer på “Äntligen

 1. Jag skulle aldrig ha tålamod att odla i den omfattning du gör, för all del, inte ork heller. Det får räcka med Maskrosplockning, och Gräsklippning, jag har 200 kvadratmeter bostads yta, med hel källare, att sköta.
  Svante

  Gilla

  • Nej det förstår jag. Jag tycker om min trädgård och jag tycker inte att det är mycket jobb. Jag sitter mest och läser eller målar. Högst en halv timme om dagen jobbar jag i trädgården. Resten av tiden går jag och njuter eller äter av det jag skördar.

   Gillad av 1 person

   • Det tar 1 hel dag att bara klippa gräset, och som det växer i år blir det hittills var tredje dag. Jag kör med motorklippare, men den driver inte själv. Ändå har jag halverat ytan jag klipper numera. Jag får nog offra några dagar att laga åkgräsklipparen, om det fortsätter att växa i den här takten.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Härlig trädgård du har! Fina bilder på allt som frodas! Förr var jag mer som du och odlade allt möjligt och omöjligt och tyckte det var såå roligt, men numer har jag lagt ner i stort sätt allt. Har ingen lust längre – orkar inte, men njuter gärna av att se hur andra gör det.
  Jag kom på en blogg som jag tror du skulle gilla – http://rostochradisor.blogspot.com/ – kanske vet du om Anette och hennes fantastiska trädgård annars har du lite att läsa om 🙂

  Gillad av 1 person

  • Nej man måste tycka att det är roligt, annars fungerar det inte.
   Tack för ett jättebra tips, men jag hittar ingenstans att följa Anette, för att få veta när hon skriver något nytt.

   Gillad av 1 person

   • I höger marginal en bit ner finns en ruta
    ”Follow by Email” där kan du följa henne.
    Annars kan du kopiera hennes bloggadress och klistra in i Läsaren … så brukar jag göra med dem som inte har någon ”Följa-knapp”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: