Fjärilar

Det är så mycket fjärilar och humlor i mina Lavendel.

Slåttergräsfjäril

Skogspärlemofjäril

Rapsfjäril

Jag klarar inte av att ta bra fjärilsbilder, de flyttar sig hela tiden. Men i mina Lavendel finns också Citronfjäril, Rovfjäril, Nässelfjäril, SilversträckadPärlemorfjäril, StorfläckigPärlemorfjäril, MindreTåtelsmygare, Ljung/HedBlåvinge mm.

Och massor (räknade till 40 st) vid ett tillfälle av olika Humlor.

I Rönnspirean håller även andra fjärilar till, som Amiral, Luktgräsfjäril och Påfågelöga som jag nästan fick kort på.

Påfågelöga

Kramar till er alla från Annemor

5 kommentarer på “Fjärilar

  1. Så vackra lavendelblommor. Du har verkligen lyckats fånga fjärilarna och humlorna bra. Jag tycker också att det är svårt att fota insekter och fjärilar. De har en tendens att flyga iväg för mig före jag hunnit fota dem 😀 3e bilden tycker jag är så otroligt vacker!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: