Flowers on Friday

Susans challenge

https://susansphotos.wordpress.com/2019/07/31/nya-fotoutmaningar/

Rosenskära är mina sommarfavoriter, och de blommar långt in på hösten tills frosten tar dem.

Kramar till er alla från Annemor

7 kommentarer på “Flowers on Friday

    • Ja mina Rosenskäror står så att direkt vi kommer in på garageuppfarten så ser jag dem och de lyser värkligen. Min man tycker jag är rolig som nästan varje gång jag ser dem säger ”oh vad glad jag blir av Rosenskäran, titta vad blommorna lyser”. Jag försöker låta bli att säga det varje gång, men jag tänker det varje gång. Haha, jag är lite tokig.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: