Några nya målningar

Jag målar helst på kvällarna.

Det är tur att jag har en lysande lampa på väggen till lilla stugan, där jag har min ateljé. För nu börjar det bli riktigt mörkt om kvällarna, även om jag bara har 10 meter att gå så känns det skönt med lite ljus.

Några av mina senaste målningar.

”Ängel i rött”

Målad i akryl på duk 40 cm x 40 cm

……..

Målad i akryl på duk 40 cm x 40 cm

……..

Målad i akryl på duk 40 cm x 40 cm.

………

Målad i akryl på duk 40 cm x 40 cm

………

”Sommarkväll”

Målad i akryl på duk 46 cm x 38 cm.

………

😊

Kramar till er alla från Annemor

4 kommentarer på “Några nya målningar

  1. Jag har sagt det förr … och säger det igen – du är jätteduktig! Min favorit är också nr.2 – det känns som att man sugs in i en isgrotta – och den sista som ger en skön känsla av solbelysta blommor.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: