Flowers on Friday

Flowers on Friday är Susans utmaning

Jag såg en liten viol bland de vissna bladen i min trädgård. Den gjorde mig lycklig, fast den var lite blekare än vad jag är van att se den. Jag gick ner på knä för att lukta på den. Men den luktade ingenting, den goda violdoften var borta. På sommaren luktar de riktigt starkt, precis som tablettaskarna Viol.

Kramar till er alla från Annemor

6 kommentarer på “Flowers on Friday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: