Fulländad

Jag tog en skogspromenad i morse, och min blick fastnade på något som lyste längre bort vid stigen. Jag gick fram och böjde mig ner och njöt av den vackra lavens perfektion, den var helt fulländad i mina ögon.

Jag tror det är en Uppblåst Skållav, som fallit till marken från en tallstam. Helt perfekt, ett naturens under.

Jag var i skogen för att plocka några Tallkottar till mina barnbarn som skulle komma på eftermiddagen. Jag torkade dem lite i ungnen, men de ville inte öppna upp sig. Men vi gjorde små tomtar av dem i alla fall.

Barn är kreativa.

Kramar till er alla från Annemor

13 kommentarer på “Fulländad

  1. Det gick inte att kommentera på lucka 15. Därför skickar jag dig ett uttalande jag hittade, här istället.
    Svante
    ”Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger, och varje gång i samma person”. MIGNON Mc LAUGHLIN

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: