Joggingtur

Jag mår inte bra av att veta att mina provsvar visade dåliga resultat. Det måste ju vara hjärnan som bråkar med mig. Psykologiskt kanske. Eftersom jag mådde väldigt bra innan proverna togs och jag var så glad åt att kunna jogga igen.

Pang

Plötsligt får jag svar på blodproverna och lika plötsligt mår jag dåligt. Det stämmer inte.

Idag tänkte jag att jag måste ta en liten joggingrunda. Jag kom på en ny runda som nog är lagom lång. Jag joggade återvändsvägen över den södra åkern och fortsatte genom stora grustaget och tillbaka hem stora vägen.

När jag kom närmare ån innan grustaget såg jag något vitt som lyste. Jag stannade till en sekund i joggandet för att knäppa ett suddigt kort.

Det var videkissar på Sälgen som tittat fram.

Det blev en lagom tur på 2,5 km och det tog 24 minuter. Men jag joggade inte riktigt hela tiden, för pulsen började dunka i tinningarna och jag såg på min klocka att pulsen var uppe i 170, så jag bestämde mig för att gå raskt istället en bit på hemvägen.

Det var ändå härligt att komma ut och jogga. Blåsigt men +8°.

Kramar till er alla från Annemor

10 kommentarer på “Joggingtur

  1. Jag har en känsla av att ditt sämre mående hänger ihop med provsvaren … och att läkaren i Stockholm inte hört av sig. Bra gjort av dig att hålla igång joggandet! Jag har sett videkissar här också en tid … men det är inte så ovanligt här när det är milda vintrar 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: