Badare

Imorse var det ingen is på min lilla damm. Det plaskade istället för fullt av vinterbadare.

Ringde min spec.doktor igen. Ja det är ju inte doktorn som svarar utan någon sekreterare eller liknande. Han är i alla fall alltid glad. Jag frågade om han hade hört något efter att han lämnat in mitt meddelande om att jag ville att doktorn skulle ringa upp mig.

Nej men då, svarar han, har han inte ringt. Nej jag vet att han gärna inte gör det. Jag förklarar att jag inte gärna vill åka enda till Stockholm för att få två frågor besvarade. Fråga 1. Ska jag höja dosen Levaxin som min doktor här i stan tycker? 2. Såg ultraljudet på sköldkörteln okey ut?

Ja men det är väl värt att åka hit bara för att träffa mig, säger han och jag skrattar åt honom.

Jag gjorde ultraljudet 26 november och om han sett något konstigt på sköldkörteln borde han väl redan ha ringt. Det är ju nästan 2 månader sedan.

Tillbaka till mitt samtal med den glade sekreteraren. Jag sade att kan jag inte boka en tid hos doktorn och ta det besöket på telefon. Jag betalar gärna de 800 som ett besök kostar, bara jag slipper köra dit. Vänta lite säger han och fortsätter sedan,jag ser här att doktorn har en lucka 10:30 i morgon, prova att ringa då, så får vi se vilket humör gubben är på. Jag skrattar och tackar och lägger på.

Dagen fortsätter med lite bankkrångel och sedan tänker jag sätta en bröddeg.

Men då kommer min man hem efter en lång promenad. Han berättar att det är som vår ute, så skönt. Solen skiner och det blåser bara lite. Jag skyndar mig att ta på mig och han följer med mig på en till promenad.

Det var skönt ute. Jag går utan att ta tid eller registrera hur långt jag går och inga kort tar jag. Jag bara njuter och plockar en liten kvist här och en liten där. Jag tycker om att ta in små kvistar från olika trädslag.

Jag hittar fina stenar som jag inte kan låta bli att ta med mig. Jag tycker om stenar med roliga former, färger och mönster. Min man tycker bara om släta runda stenar. Ja man kan tycka olika, och visst kan jag tycka att de är fina också.

Hemma igen och nu är det dags för lunch och sedan fika. Sedan får jag se om jag orkar baka.

Ha en bra dag.

Kramar till er alla från Annemor

5 kommentarer på “Badare

  1. Härligt med vinterbadare i dammen … brukar kika på dem här också 🙂
    Hoppas du får prata med doktorn idag!
    Liksom du gillar jag vackra stenar och plockar gärna med dem hem 🙂
    Ha en bra dag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

A Nature Journey

Being 'one' with nature

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Solstickan

Hellens värld 🧩

Ninanjing

Vår resa till Österns rike

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Himlahealings blogg

En blogg om andlighet, astrologi, tidigare liv, och det populära månadshoroskopet

Erika Kyrk Seger / Lärande Framtid

TANKAR OCH FUNDROR om PEDAGOGIK och LÄRANDE

Vogelknipser

Mit Wohnmobil und Kamera auf den Spuren der Natur

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

Banter Republic

It's just banter

Lifenvi

Live life in a livable environment.

Nordic Lights & Mediterranean Landscapes

A Blog on Travels, Food, Photography and Design

sandrakosk.wordpress.com/

EN MÖTESPLATS FÖR DIG OCH DITT INRE LJUS

Sagittarius Viking

Mindful exploring, through the eyes of a viking daughter.

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Fotografiasoltas

Momentos que se foram cruzando com o meu olhar

SAM as an Artform

Next level licensing

A Better Man

Make a Start

TROSA-SPEGLINGAR

HÄNDELSER I TROSA FÖRR OCH NU

See Norway - Se Norge

'Nature' looks best in large doses !

Ankanwildandcrazy

Live now not in the past nor the future

Keep This Simple Silly!

Simplicity; Reward - Peaceful and Happy Life.

Mitt manus

Bloggar om livet, och livet som författare

Seniorvinklat

- tankar, idéer och erfarenheter

WordAds

High quality ads for WordPress

Carolyn - etnolog

Att återskapa det förflutna

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

lantlivsbilder

Naturbilder, och sånt.

bokashi.se

Gör jord av ditt matavfall!

Myrhammar

Life is an adventure!

Sidospår

En ovanligt vanlig sida på villovägar i bloggarnas universum

Amatörbiologen

En amatörbiologs liv och betraktelser

My Eye Of Travels

Emmy Brännlund

Johanna Holmström

Keramiker Författare Regissör

DareMe Publishing AB

Books without filters

sisir ghosh search for value to enlighten life

Always learn from the curiosity within and around myself.

Enigmatic Cosmos

discover the undiscovered you

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

lindasoas.wordpress.com/

En blogg om utveckling.

%d bloggare gillar detta: