Jag är jag

Lite tankar innan jag somnar.

Ibland är jag ledsen och ibland är jag glad. Jag älskar att vara ledig och leva i vardagen och jag behöver inte så mycket för att känna mig lycklig. Men det som känns betydelsefullt för mig är att jag känner mig omtyckt av min man och mina barn, det är det viktigaste för mig, för då kan jag känna mig trygg. Jag älskar dem så mycket att det ibland gör ont.

Jag tycker om att vara ensam, men bara om jag vet att det är tillfälligt. Jag vill gärna vara ensam när jag målar och gå in i mig själv, då mår jag bra. Jag känner mig så entusiastisk numer när jag målar för jag låter bara mina känslor styra. Tidigare kände jag stora krav på att det måste bli bra. Nu målar jag för att jag mår bra av det och andra får tycka vad de vill om det jag målar. Men ändå vill jag gärna visa upp det jag målat, för jag tycker om mina målningar och jag hoppas att andra kan få känslor av att titta på dem.

Jag är rädd för döden, det har jag nog alltid varit. Jag är inte rädd för min egen död utan jag är rädd för att bli ensam. Jag vill att alla mina kära och nära ska vara friska och lyckliga, för då känner också jag mig frisk och lycklig.

Jag tycker inte om att jag är så känslig och tar åt mig av allt jag ser och hör. Jag vill att alla ska vara snälla mot alla både mot djur och människor.

💖💖💖

Kramar till er alla från Annemor

8 kommentarer på “Jag är jag

 1. Jag känner igen mig när du skriver om dina målningar, att du vill visa upp dom. Jag känner lika om mina kort jag knäpper. Jag tycker om mina bilder, och vill visa dom för att jag vill förmedla en känsla. Jag är också rädd för döden, jag är rädd att jag ska dö och lämna min familj kvar utan mig.
  Fint skrivet 🌷😊

  Gilla

 2. Sådär känner jag det oxå, ibland, då när jag tänker på livet och dess innehåll… fast jag är mest rädd för att mina barn, barnbarn ska gå bort före mej, det vet jag inte om jag skulle klara av. Kram, och hoppas du får en trevlig och fin helg 🤗

  Gillad av 1 person

   • 😱 Det skulle nog sätta myror i både magen och huvudet på mej – fast, kanske man vänjer sej. Turligt nog har jag alla mina fyra på nära håll, men olyckor kan hända precis var som helst, och man kan ju inte gå runt och oroa sej hela tiden…men visst händer det, när väderleken slår om, och man vet att dom måste ut efter vägarna för att komma till och från jobbet… En är hemma på mammaledigt som bäst och en kan cykla/gå till sitt jobb, likaså mannen…

    Gillad av 1 person

   • Min son jobbar mest i Kina och det landet är ju som det är men nu är han i Sverige, annars surfar han på farliga vågor, på Bali eller i Austalien. Han har fått den där livsfarliga maneten på sig och klarat det, genom att han blev omhändertagen när han kom upp på stranden. han har blivit stucken av en Skorpion på halsen och då blivit botad av en schaman som sög ut giftet och en massa konstiga ceremonier runt honom i Indonesien. Letat fåglar i djungeln. Hoppat gumbi jump från ett högt berg ner mot en flod på Nya Zeeland. Han har dykcertifikat och har blivit omringad av världens farligaste hajar på Kuba. Ojojoj vilken son jag har.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

mydatawords

| Inspirational | Poem | Art | lifestyle | Shorts-story | Mental Health | Travel | Motivation | Psychology | Fitness | Food | Health | History | 📸📱| Astronomy | More others

The 3H:health,happiness,healing

Every life is special !

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

Chocoviv’s Lifestyle Blog

Mommy blogger, who loves to share what she loves!

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

wild art nature forest birds swamp dark mood black flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki

Catch the Moment

Choose motivating words

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

Ecolivmedbarn

Ingenting är omöjligt

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

A Nature Journey

A South Staffordshire Wildlife Journal

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Solstickan

Hellens värld 🧩

Ninanjing

Vår resa till Österns rike

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Himlahealings blogg

En blogg om andlighet, astrologi, tidigare liv, och det populära månadshoroskopet

Erika Kyrk Seger / Lärande Framtid

TANKAR OCH FUNDROR om PEDAGOGIK och LÄRANDE

Vogelknipser

Mit Wohnmobil und Kamera auf den Spuren der Natur

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

Banter Republic

It's just banter

Lifenvi

Live life in a livable environment.

Nordic Lights & Mediterranean Landscapes

A Blog on Travels, Food, Photography, Art and Design

sandrakosk.wordpress.com/

EN MÖTESPLATS FÖR DIG OCH DITT INRE LJUS

Sagittarius Viking

Mindful exploring, through the eyes of a viking daughter.

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Fotografiasoltas

Momentos que se foram cruzando com o meu olhar

SAM as an Artform

Next level licensing

A Better Man

Make a Start

TROSA-SPEGLINGAR

HÄNDELSER I TROSA FÖRR OCH NU

See Norway - Se Norge

'Nature' looks best in large doses !

%d bloggare gillar detta: