Läkartid ???

Nu har det gått en vecka sedan jag fick ultraljudssvaret, dagen därpå ringde jag vårdcentralen och de skulle ringa upp klockan 15:20. Jag väntade hela dagen och till slut var klockan kvart över tre och telefonen ringde. Jag berättade att jag ville ha en läkartid, gärna hos en läkare som var insatt i sköldkörtelns problem.

Då svarar sköterskan att det går inte för jag är inte listad där. Du måste komma och skriva på ett papper att du vill vara på den här vårdcentralen. Okey, säger jag. Kan jag få en läkartid så skriver jag in mig hos er imorgon.

Nej men det går inte. Jag måste först dit och skriva på papperet och sedan kan jag ringa och boka läkartid.

Jag klarar inte mer motgångar just nu. Jag bestämde mig för att först ta reda på vilken vårdcentral jag vill ringa, och bilen är på verkstan.

Men idag ska bilen hämtas och jag har kommit på var jag är listad, fastän jag aldrig varit där och träffat en läkare. Jag gick där hos en beteendevetare i mindfulness för några år sedan, när jag hade jobbigt med mamma och pappa som inte mådde bra.

Huvudet dunkar, yrseln känns när jag vrider på huvudet, svagt illamående. Jag vill bara sova men jag tar mig upp och ringer en vårdcentral där jag ska vara listad och en röst säger att jag blir uppringd klockan 16:00.

Kramar till er alla från Annemor

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

Mitt liv

Om att leva, och skapa

Chocoviv’s Lifestyle Blog

Mommy blogger, who loves to share what she loves!

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Terje Hellesø

Samtliga bilder på bloggen är copyrightskyddade

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp black foggy smoggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz moje obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

Nature Journeys

A Wildlife Journal In Pictures

%d bloggare gillar detta: