Lördag igen

Novemberkaktusen som blommade i november och även till jul och blommar nu igen. Första blommorna är fullt utslagna.

Jag har inte mått så bra i dag, sov inte i natt heller och jag blir orolig av att jag aldrig får klarhet om min sköldkörtel. Nästa vecka ska jag få brev med tid till en ny läkare på en vårdcentral.

Idag är det Lördag igen och Jag kände mig glad och positiv när jag åkte till ett konditori och köpte en Fransk chokladtårta innan jag hämtade mamma.

Det var så många bilar parkerade överallt så det var hopplöst att hitta en parkering, men till slut parkerade jag även om jag var osäker på om jag stog för nära en korsning. Men mamma vill alltid att jag parkerar och kommer upp och hämtar henne så att jag kan locka lite på hennes hår, innan vi åker.

Jag hade även bjudit min dotter med familj på lite dagen efter Mariakaffe.

Men jag blir så trött av att känna mig som jag gör och det gör mig nog lite sur och irriterad. Det blir inte bättre av att (som jag tror) att min mamma försöker reta upp mig under hela bilresan hem. Hon tar upp ämnen som hon vet (borde veta) att jag inte tycker likadant som henne om. Hollywoodfruar som mamma tycker är så vackra och småhundar som jag inte kan se som riktiga hundar, men mamma tycker att de är sååå gulliga, och jag tycker att det är fel att avla fram leksaker till människor. Jag vet hur hon tänker och jag blir i efterhand irriterad av att jag ska bry mig. Ändå ska jag hålla på och säga emot fastän jag vet att jag bara blir irriterad av det. Jag blir som en liten unge som bara måste bjäbba emot.

Därför blev det inte heller så avslappnat vid kaffebordet, jag försökte hålla irritationen ifrån mig, men min dotter känner den på en gång och hon blir irriterad på mig. Jag försöker hålla mig lugn. … Men tårtan var i alla fall jättegod, det var alla eniga om.

När de har gått spelar mamma och jag kort och jag lugnar ner mig. Jag skjutsar hem mamma innan det blir mörkt.

Kramar till er alla från Annemor

4 kommentarer på “Lördag igen

  1. Inte så roligt att vara orolig…och inte heller att bli irriterad över ett och annat. Hoppas verkligen att du ska få utrett din sköldkörtel nu en gång för alla, och att du får lugn och frid i din själ och kropp. Kram!!!

    Gillad av 1 person

  2. Bra att du köpte den där goda tårtan tycker jag 🙂 Och det är verkligen inte lätt att hålla sig lugn i familjesituationer alltid, även om man har den ambitionen… Hoppas att du får en fin söndag. Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The 3H:health,happiness,healing

Every life is special !

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

Chocoviv’s Lifestyle Blog

Mommy blogger, who loves to share what she loves!

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

wild art nature forest birds swamp dark mood black flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki

Catch the Moment

Choose motivating words

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

Ecolivmedbarn

Ingenting är omöjligt

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

A Nature Journey

A South Staffordshire Wildlife Journal

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Solstickan

Hellens värld 🧩

Ninanjing

Vår resa till Österns rike

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Himlahealings blogg

En blogg om andlighet, astrologi, tidigare liv, och det populära månadshoroskopet

Erika Kyrk Seger / Lärande Framtid

TANKAR OCH FUNDROR om PEDAGOGIK och LÄRANDE

Vogelknipser

Mit Wohnmobil und Kamera auf den Spuren der Natur

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

Banter Republic

It's just banter

Lifenvi

Live life in a livable environment.

Nordic Lights & Mediterranean Landscapes

A Blog on Travels, Food, Photography, Art and Design

sandrakosk.wordpress.com/

EN MÖTESPLATS FÖR DIG OCH DITT INRE LJUS

Sagittarius Viking

Mindful exploring, through the eyes of a viking daughter.

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Fotografiasoltas

Momentos que se foram cruzando com o meu olhar

SAM as an Artform

Next level licensing

A Better Man

Make a Start

TROSA-SPEGLINGAR

HÄNDELSER I TROSA FÖRR OCH NU

See Norway - Se Norge

'Nature' looks best in large doses !

Ankanwildandcrazy

Live now not in the past nor the future

%d bloggare gillar detta: