Corona

Det blev ingen operation för vårt barnbarn som skulle opereras idag i Uppsala. Men de ringde och sade att ett akutfall kommit så de fick åka hem igen och invänta en ny operationstid. Jag undrar om det var Corona som stoppade operationen.

Jag känner mig väldigt orolig för Coronavirusets framfart. Nu har vi en Pandemi säger de på nyheterna, nu när hela världen är drabbad, och vi kan vänta oss att det blir bara större smittspridning. Jag tycker att det hela har gått otroligt snabbt.

Jag försöker att bara lyssna till fakta, men det är inte lätt att hålla sig lugn när både jag, min man och min mamma ligger i riskzonen.

Igår när vi var och handlade hade jag handskar på mig hela tiden, och när vi mötte en vän som ville kramas när han hälsade, ryggade jag tillbaka.

Idag fyller vår son år och jag vill inget hellre än att åka och gratulera honom i helgen. Men jag vågar inte. Han bor i Stockholm och jobbar där. Det finns många coronafall i Stockholm och nu har den första i Sverige dött av Corona i Stockholm.

Foto som jag tog i somras på Peter

Här där vi bor har smittade testats positivt i vår stad, alltså finns smittan bara någon mil från oss.

Jag är rädd.

Vi får hålla oss ifrån andra människor och vandra i vår vackra natur för att skapa positiva stunder och motståndskraft.

Var rädda om er och tvätta händerna noga. Ta inte i ansiktet med fingrar. Håll er minst en meter från andra människor och kramas inte.

💖❤💖❤💖

Mvh. Annemor

12 kommentarer på “Corona

 1. Nu är jag också orolig för det går så fort. Växjö har fått många fall idag så dit åker jag inte. Bor 3 mil utanför så det är lite lugnare. Sköt om dej

  Gillad av 1 person

 2. Det är nog skrämmande så fort det sprids, ännu är vi skonade här i Finland, men det är nog bara en tidsfråga när det blir utbrett här också. Endel människor bryr sej inte, o tar det inte på allvar och följer inte reglerna med handhygien o nysa/hosta i armvecken el. i papper. Personl. har jag väl egentl. inget att frukta, ingen i min fam. ligger i nån riskzon, men ändå hoppas jag vi slipper det.

  Gillad av 1 person

 3. Visst är det oroande och läskigt det som sker … bäst att försöka hålla sig undan från stora folksamlingar – och som du säger vara noga med handhygienen. Jag har hittills inte varit så oroad för egen del – men så kom jag på att jag har ju hjärtproblem och jag börjar bli gammal, så kanske är även jag i riskzonen. Hörde på radion att USA stänger för inresor från Europa från i morgon.

  Gillad av 1 person

 4. Ett elände med Corona, jag försöker hålla oron ifrån mig, eftersom jag oroar mig för så mycket annat också, men det är inte det lättaste i alla rapporter. Tur att man kan kramas på nätet s a s, så styrkeKRAM till dig!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

A Nature Journey

Being 'one' with nature

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Solstickan

Hellens värld 🧩

Ninanjing

Vår resa till Österns rike

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Himlahealings blogg

En blogg om andlighet, astrologi, tidigare liv, och det populära månadshoroskopet

Erika Kyrk Seger / Lärande Framtid

TANKAR OCH FUNDROR om PEDAGOGIK och LÄRANDE

Vogelknipser

Mit Wohnmobil und Kamera auf den Spuren der Natur

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

Banter Republic

It's just banter

Lifenvi

Live life in a livable environment.

Nordic Lights & Mediterranean Landscapes

A Blog on Travels, Food, Photography and Design

sandrakosk.wordpress.com/

EN MÖTESPLATS FÖR DIG OCH DITT INRE LJUS

Sagittarius Viking

Mindful exploring, through the eyes of a viking daughter.

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Fotografiasoltas

Momentos que se foram cruzando com o meu olhar

SAM as an Artform

Next level licensing

A Better Man

Make a Start

TROSA-SPEGLINGAR

HÄNDELSER I TROSA FÖRR OCH NU

See Norway - Se Norge

'Nature' looks best in large doses !

Ankanwildandcrazy

Live now not in the past nor the future

Keep This Simple Silly!

Simplicity; Reward - Peaceful and Happy Life.

Mitt manus

Bloggar om livet, och livet som författare

Seniorvinklat

- tankar, idéer och erfarenheter

WordAds

High quality ads for WordPress

Carolyn - etnolog

Att återskapa det förflutna

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

lantlivsbilder

Naturbilder, och sånt.

bokashi.se

Gör jord av ditt matavfall!

Myrhammar

Life is an adventure!

Sidospår

En ovanligt vanlig sida på villovägar i bloggarnas universum

Amatörbiologen

En amatörbiologs liv och betraktelser

My Eye Of Travels

Emmy Brännlund

Johanna Holmström

Keramiker Författare Regissör

DareMe Publishing AB

Books without filters

sisir ghosh search for value to enlighten life

Always learn from the curiosity within and around myself.

Enigmatic Cosmos

discover the undiscovered you

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

lindasoas.wordpress.com/

En blogg om utveckling.

%d bloggare gillar detta: