Corona

Det blev ingen operation för vårt barnbarn som skulle opereras idag i Uppsala. Men de ringde och sade att ett akutfall kommit så de fick åka hem igen och invänta en ny operationstid. Jag undrar om det var Corona som stoppade operationen.

Jag känner mig väldigt orolig för Coronavirusets framfart. Nu har vi en Pandemi säger de på nyheterna, nu när hela världen är drabbad, och vi kan vänta oss att det blir bara större smittspridning. Jag tycker att det hela har gått otroligt snabbt.

Jag försöker att bara lyssna till fakta, men det är inte lätt att hålla sig lugn när både jag, min man och min mamma ligger i riskzonen.

Igår när vi var och handlade hade jag handskar på mig hela tiden, och när vi mötte en vän som ville kramas när han hälsade, ryggade jag tillbaka.

Idag fyller vår son år och jag vill inget hellre än att åka och gratulera honom i helgen. Men jag vågar inte. Han bor i Stockholm och jobbar där. Det finns många coronafall i Stockholm och nu har den första i Sverige dött av Corona i Stockholm.

Foto som jag tog i somras på Peter

Här där vi bor har smittade testats positivt i vår stad, alltså finns smittan bara någon mil från oss.

Jag är rädd.

Vi får hålla oss ifrån andra människor och vandra i vår vackra natur för att skapa positiva stunder och motståndskraft.

Var rädda om er och tvätta händerna noga. Ta inte i ansiktet med fingrar. Håll er minst en meter från andra människor och kramas inte.

💖❤💖❤💖

Mvh. Annemor

12 kommentarer på “Corona

 1. Nu är jag också orolig för det går så fort. Växjö har fått många fall idag så dit åker jag inte. Bor 3 mil utanför så det är lite lugnare. Sköt om dej

  Gillad av 1 person

 2. Det är nog skrämmande så fort det sprids, ännu är vi skonade här i Finland, men det är nog bara en tidsfråga när det blir utbrett här också. Endel människor bryr sej inte, o tar det inte på allvar och följer inte reglerna med handhygien o nysa/hosta i armvecken el. i papper. Personl. har jag väl egentl. inget att frukta, ingen i min fam. ligger i nån riskzon, men ändå hoppas jag vi slipper det.

  Gillad av 1 person

 3. Visst är det oroande och läskigt det som sker … bäst att försöka hålla sig undan från stora folksamlingar – och som du säger vara noga med handhygienen. Jag har hittills inte varit så oroad för egen del – men så kom jag på att jag har ju hjärtproblem och jag börjar bli gammal, så kanske är även jag i riskzonen. Hörde på radion att USA stänger för inresor från Europa från i morgon.

  Gillad av 1 person

 4. Ett elände med Corona, jag försöker hålla oron ifrån mig, eftersom jag oroar mig för så mycket annat också, men det är inte det lättaste i alla rapporter. Tur att man kan kramas på nätet s a s, så styrkeKRAM till dig!

  Gillad av 1 person

 5. Jag ligger ju också i riskzonen, vad gäller ålder, så jag håller mig mest för mig själv. Fast åka till affären måste jag ju då, och då.
  Svante

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

Mitt liv

Om att leva, och skapa

Chocoviv’s Lifestyle Blog

Mommy blogger, who loves to share what she loves!

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Terje Hellesø

Samtliga bilder på bloggen är copyrightskyddade

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp black foggy smoggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz moje obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

Nature Journeys

A Wildlife Journal In Pictures

%d bloggare gillar detta: