Tredje dagen

Idag är det tredje dagen på min 10-dagars penicillinkur och jag börjar redan sakta känna mig bättre. Visst är jag trött fortfarande men jag känner inte av den där febriga sjukdomskänslan längre. Det är skönt.

Jag ligger och läser och har snart läst ut en otroligt intressant och välskriven bok, en självbiografi om en kvinnas uppväxt med ADHD och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Boken heter ”Min spegelbild” och är skriven av Vanjavit Taaveniku.

Kramar till er alla från Annemor

Det är en bok alla som arbetar med barn borde läsa. Den inger hopp i all smärta. Den visar hur viktigt det är för alla barn att få rätt stöttning och hjälp. Vi är alla individer och vi är alla olika men alla barn behöver få hjälp att må bra i skolans värld, det är varje barns rättighet och det är de vuxnas uppgift.

5 kommentarer på “Tredje dagen

 1. Oj, inget vidare att få borrelia, tur att det upptäcktes. Tog för 15 år sedan 1 vaccinet, men följde inte upp det. Går inte längre i skogen, dels för jag är skraj för en massa busar sommartid och dels för att jag är rädd att ramla o bryta benen. Motion får man hemma när man bökar i trädgården.

  Gilla

  • Men Borrelia kan man inte vaccineras mot. Det är TBE som också fästingar kan ge och det har jag vaccinerat mig mot, alla påföljningsvaccinationer som man ska har jag tagit. Den sjukdomen är mycket värre. Borrelia får man bort med penicillin och nu har jag tagit i 4 dagar och känner mig mycket bättre.
   Böka på du i din trädgård för det ger motion. Hoppas allt går bra för dig.
   Kram Annemor

   Gilla

 2. Oj… Är helt mållös över det fina du skrivet om min bok. Det har varit en sådan emotionellt press för mig att nå fram med min bok, utan att ha lyckats särskilt bra. Men att de jag når fram till, tycker boken är bra. Det betyder så mycket.

  Så tack!! ❤

  Gilla

  • Du är så bra på att skriva att jag inte kan sluta läsa. Jag läser sakta men har nästan läst ut den på 3 dagar. Jag har berättat om boken för min dotter som är förskollärare och lärare och hon väntar på att få låna boken när jag läst ut den.
   Du är så stark och har kommit så långt med dig själv trots allt motstånd du har fått utstå. Var stolt över dig själv och försök få till fler föreläsningar och ta med dina böcker och sälj efter din föreläsning. Ordna så de kan swisha betalningen för boken, då blir det lättare att sälja. Men du måste ut och berätta om ditt liv för andra barns skull. Försök att ta dig in att få hålla föreläsning på lärares planeringsdagar. Du kan skicka brev till rektorer för skola och förskola, lärarutbildningar mm. Berätta hur lång tid du behöver och ditt pris för att hålla föredraget.
   Kram Annemor 💖

   Gilla

 3. Pingback: Annemor berättar om min självbiografi – Mitt namn var Michelle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Perception

Until I know this sure uncertainty, I'll entertain the offered fallacy.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

mydatawords

| Inspirational | Poem | lifestyle | Shorts-story | Mental Health | Travel | Motivation | Psychology | Fitness | Food | Health | History | 📸📱| Astronomy | More others

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

wild art nature forest birds swamp dark mood black flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki

Catch the Moment

Choose motivating words

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

Ecolivmedbarn

Ingenting är omöjligt

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

A Nature Journey

A South Staffordshire Wildlife Journal

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Solstickan

Hellens värld 🧩

Ninanjing

Vår resa till Österns rike

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Himlahealings blogg

En blogg om andlighet, astrologi, tidigare liv, och det populära månadshoroskopet

Erika Kyrk Seger / Lärande Framtid

TANKAR OCH FUNDROR om PEDAGOGIK och LÄRANDE

Vogelknipser

Mit Wohnmobil und Kamera auf den Spuren der Natur

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

Lifenvi

Live life in a livable environment.

Nordic Lights & Mediterranean Landscapes

A Blog on Travels, Food, Photography, Art and Design

Sagittarius Viking

Mindful exploring, through the eyes of a viking daughter.

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Fotografiasoltas

Momentos que se foram cruzando com o meu olhar

SAM as an Artform

Next level licensing

A Better Man

Make a Start

TROSA-SPEGLINGAR

HÄNDELSER I TROSA FÖRR OCH NU

See Norway - Se Norge

'Nature' looks best in large doses !

%d bloggare gillar detta: