Fortsatt jobb

Idag har jag fortsatt med att jobba igenom min ”att göra lista” som bara har blivit ännu längre.

● Räkningarna är betalda.

● Jag har varit i lilla stugan och fernissat lite mer målningar. Jag måste ju passa på innan det blir kallt. Jag måste stå halvvägs ute och det måste vara minst 5° varmt. Idag var det 10°, perfekt och skönt att få det gjort. Det är jobbigt att andas med tjockt munskydd, men det är farligt att andas in, så det får jag stå ut med. Mina nyaste målningar får vänta tills det blir vår.

● Kent har tvättat insidan på köksfönstren och jag har tvättat fönsterbänkar och pysslat om blommorna, duschat orkidéerna och gett dem lite näring. Tagit ner gardinerna och bytt till sommargardiner haha, 😁 nu väntar jag på vår och sommar.

Min paprika växer fortfarande, fast jag har klippt av toppen och själva paprikan börjar få färg.

● Men jag har plockat fram adventsljusstakar, även om jag inte har tänt dem.

Grannen har fått upp sin flaggstångsgran. Den ser jag från köksfönstret.

Jag tror inte jag vågar vara still för då kommer känslorna och tankarna på hur jag mår. Jag vågar inte tro att jag mår bra förrän jag har hört vad doktorn säger om benmärgsprovet. Läkaren ska ringa på tisdag, hoppas han/hon är frisk och ringer då. Jag måste ju få svar på varför mina blodvärden inte är bra. Jag hoppas att de inte hittat några cancerceller i benmärgen. Jag försöker inbilla mig att det bara beror på en medicin som jag har ätit i många år och efter att jag först halverade den i början på september, har jag nu slutat helt med den sedan en månad tillbaka. Det skulle kunna vara den som förstört blodvärdena, fick jag höra av en läkare på vc.

● Ytterst lite har jag gått igenom och skrivit på mitt gamla manus idag.

Kramar till er alla från Annemor

2 kommentarer på “Fortsatt jobb

  1. Bra jobbat!
    Ja, nu hoppas vi på att svaret från din läkare inte visar något allvarligt, utan att det är en följd av att du slutat med medicinen!
    Kram

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

Mitt liv

Om att leva, och skapa

Chocoviv’s Lifestyle Blog

Mommy blogger, who loves to share what she loves!

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Terje Hellesø

Samtliga bilder på bloggen är copyrightskyddade

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp black foggy smoggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz moje obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

Nature Journeys

A Wildlife Journal In Pictures

%d bloggare gillar detta: