Drömmar

Jag drömmer nog om att få klä upp mig lite och få gå trappan ner till restaurangens middag på vårt hotell Palace de Muro på Mallorca. Men än finns jag inte med där på målningen. Det är en längtan jag har och det kom jag på efter att jag nu har målat den här målningen som är riktigt annorlunda mot vad jag brukar måla.

Kramar till er alla från Annemor

8 kommentarer på “Drömmar

 1. Vet inte om kommentaren jag skrev gick fram, kanske har du moderering?

  Gilla

   • Hej igen!
    Tredje eller fjärde försöket nu; vissa bloggar, WP är lite restriktiva på kommentarer från min bloggadress, men också med FB konto. På en annan blogg lämnade jag flera stycken som tydligen hamnat i skräpposten.
    Förr en tid sedan såg jag en tavla du hade skickat till Anki på bildloggen och blev intresserad. Så jag har varit flera gånger på din bloggutställning och sett dina fina och spännande tavlor. Jag läste också dina rader i OM mig och såg att du beskriver dig som känslig, det tyckte jag mig se i dina tavlor!
    Tavlan du visar här är så ljus och fin. En man går nerför trappan men varför dröjer kvinnan – jag väntar på att du kommer in i tavlan. Tavlan är vacker och speciell!
    Hoppas denna kommer fram. Jag kan inte kommentera med min bloggadress som är http://blandar.bloggo.nu så det blir min FB, det kom ju fram en 🙂

    Gilla

 2. Hej Annemor!
  För en tid sedan på Ankis bildblogg såg jag en tavla du skickat till henne. Jag sökte då hit och har vid flera tillfällen varit på dina bloggutställningar av tavlor! Du skrev i ditt Om mig att du är känslig. Det läste jag efter att ha sett dina tavlor, och när jag sett så har jag upplevd en känslighet i tavlorna!
  Denna tavlan du visar i dag, där du drömmer, men inte har lagt in dig in än, det finns ljus det finns en ordning men med plats för dröm och det som kan hända …
  Antar att det är en man som är på väg nerför trappan … varför tvekar kvinnan?
  Annemor får mig att tänka på mitt hemland Norge, där lägger vi ofta mor till namnet – jag var Tovemor för min mormor.
  Tyvärr kan jag inte kommentera med min bloggadress men jag finns på http://blandar.bloggo.nu
  så det blir med min FB adress
  Ha en fin lördag 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Hej Annemor!
  För en tid sedan såg jag på Ankis bildblogg en tavla som du gett henne. Sedan dess jag varit här flera gånger och sett din blogguställning av tavlor! Efter att jag sett dem så läste jag din Om mig där du skriver att du är känslig. Så upplevde jag flera av dina tavlor. I betraktarens öga du vet 🙂
  Tavlan du visar här som du skriver är annorlunda än du brukar måla; spännande är den! Ljus och full av ordning men med utrymme för att något mer kan hända…
  Antar att det är en man som går nerför trappan; kvinnan på trappsteget verkar tveka… du kommer nog med där kanske?
  Detta blir den andra kommentarer då jag tror at den första inte kom med för det kom inte upp något meddelande om granskning som det gjorde när jag gjorde en till.
  Ha en fin lördag; jag återkommer!
  Tyvärr kan jag inte kommentera med min bloggadress som http://blandar.bloggo.nu så det får bli med FB konto 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Hej den här låg i min skräppost och jag förstår inte varför men jag hittade många kommentarer från många i skräppost. Det känns så tråkigt. Jag måste gå in och kontrollera min skräppost oftare. Nu var det jättelänge sedan jag gjorde det. Hoppas det går bättre nu. Tack snälla du för att du vill kommentera och att du tycker om mina målningar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

Mitt liv

Om att leva, och skapa

Chocoviv’s Lifestyle Blog

Mommy blogger, who loves to share what she loves!

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Terje Hellesø

Samtliga bilder på bloggen är copyrightskyddade

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp dark mood black foggy smoggy boggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz niesztampowe obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

Nature Journeys

A Wildlife Journal In Pictures

%d bloggare gillar detta: