Vaccin

Nu har jag äntligen fått tid för Covid-19-vaccinering.

Jag borde känna mig glad, för jag har längtat efter ett lite mer normalt liv efter vaccinering.

Men jag känner en stor oro. Jag vet inte om jag tänker ta det om det är Astra Zenika de erbjuder mig. Jag har drömt mardrömmar om Astra Zenika. Det var en dröm jag hade innan diskussionerna med Astra Zenika kom upp.

Min dröm:

Jag satt i ett litet rum på en rund metallstol med runda hål i sitsen. Jag satt och snurrade på den iskalla stolen och stack in fingrarna i hålen när sköterskan kom med vaccinsprutan. Först fick jag inte loss fingrarna ur hålen och sedan när jag skulle dra upp ärmen på min blus, gick det inte att få upp ärmen över armbågen. Jag drog och lirkade och sköterskan försökte också hjälpa mig, men det gick inte. Jag minns att jag sade att hon fick ta sprutan rakt igenom blustyget, men det ville hon inte göra. Hon satte sig ner bredvid mig och böjde ner huvudet mot mig och då såg jag att hon hade en skärm på pannan där det stog Astra Zenika. Jag tittade bakom hennes axel och såg en flicka som jag kände igen, men hon var sig inte riktigt lik. Hon satt bakvänd på en stol och hade armbågarna rakt ut på ryggstödet och händerna under hakan upp mot kinderna. Hon såg väldigt bekymrad ut. Jag kom på att hon var väldigt lik ett gammalt bokmärke med en ängel som sitter med händerna under hakan. Jag fortsätter dra i min blus nästan som i panik men jag får inte upp blusens ärm och jag vaknade av att hjärtat slår hårt och jag har ont i armarna. Jag ligger i sängen och flåsar tungt innan jag somnar om.

På morgonen berättade jag om drömmen för Kent och sade att jag var säker på att jag absolut inte ville ha Astra Zenikas vaccin.

Ja vi får se vad de har för sort när jag kommer dit. Jag fick tid den 23 april och hon kunde inte säga vilket vaccin de har att erbjuda då.

Vi tog en promenad vid Ekeby våtmark idag.

Kramar till er alla från Annemor

17 kommentarer på “Vaccin

   • Ja. Just det där med skylten… Jag skulle nog ta ett annat om jag var du. Man ska inte förringa känslan. Jag fick Moderna och det kändes bra. Jag tycker absolut att man ska vaccinera sig. Man får väga för och mot.

    Gillad av 1 person

 1. Verkligen en läskig dröm … vet inte om jag skulle våga vaccinera mig med Astra Zeneca efter den.
  Vi har inte fått några tider än, utan väntar på att VC ska höra av sig.

  Gillad av 1 person

 2. Vi har fått 2 doser av Pfeizers. Jag har varit väldigt trött efter dos 2. Tycker ni skall försöka få annat än Astras. Har hört att ett vaccin som heter Jonson&Jonson (tror jag) är på gång. Behöver tas bara 1 gång.

  Gillad av 1 person

 3. Hoppas det går bra med vaccineringen! Ett steg på vägen mot en normalare tillvaro.
  Härligt med sälgen som blommar. Den börjar så smått här också. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

Mitt liv

Om att leva, och skapa

Chocoviv’s Lifestyle Blog

Mommy blogger, who loves to share what she loves!

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Terje Hellesø

Samtliga bilder på bloggen är copyrightskyddade

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp black foggy smoggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz moje obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

Nature Journeys

A Wildlife Journal In Pictures

%d bloggare gillar detta: