Arg

Ingen bra början på dagen. Jag var uppe tidigt eftersom jag hade tid för provtagning och jag hoppas innerligt att provsvaren visar att de är oförändrade. Det är okey att mina blodvärden ligger för lågt bara de inte förändras ännu mer. Jag har för lite röda blodkroppar och för lite vita blodkroppar och för lite blodplättar. Men jag klarar mig, så länge det inte sjunker ytterligare, eftersom det inte finns något botemedel. Tröttheten vänjer jag mig vid.

Men det är inte det jag är arg på utan på mig själv som inte kollar fickor innan jag stoppar kläder i tvättmaskinen.

När jag kom hem från provtagningen samlade jag ihop lite svarta t-shirtar och svarta sommarklänningar och lade i maskinen och tvättade. När den var klar och jag skulle hänga tvätten var alla kläderna alldeles luddiga. Aaaaggghh. Jag hade haft en pappersnäsduk i en av fickorna på en av klänningarna. Otroligt att det kan bli så mycket papperssmulor på alla kläderna. Phuuuu, jag hängde upp dem och jag får köpa mig en sådan där stor klädestejprulle och hoppas att jag får bort det.

Medan tvättmaskinen gick ordnade jag ett litet tillfälligt målarhörn där jag har en ny duk står och väntar. Men jag känner mig så irriterad på luddet att jag inte kan måla nu.

Solen skiner och nu går jag ut och hoppas att min ilska försvinner.

Kramar till er alla från Annemor

5 kommentarer på “Arg

 1. Visst blir man arg på sig själv! Så onödigt, men det kan hända alla – jag gjorde detsamma för en vecka sen, men det var ”bara” en papperslinjal från IKEA … det räckte!
  Kram!

  Gillad av 2 personer

 2. Samma sak hände här också för inte så länge sedan. Det var maken som inte tömt sina byxfickor och jag kollade aldrig. Men det gick bort med en klädtejprulle. Annars får man tvätta om det igen. Men retfullt är det.

  Gillad av 2 personer

 3. Ja fy… känns igen! Det blir massor av ludd av en pappershanduk, eller av tros-skydd också ska du veta… Sådana har jag haft i maskinen tre gånger på ett halvår. Och ändå tycker jag att jag varje gång kollar att där INTE finns sådana. Bor ju ensam så jag kan inte ens skylla på att nån annan skulle stoppa dit dem 🤣

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

Mitt liv

Om att leva, och skapa

Chocoviv’s Lifestyle Blog

Mommy blogger, who loves to share what she loves!

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Terje Hellesø

Samtliga bilder på bloggen är copyrightskyddade

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp dark mood black foggy smoggy boggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz niesztampowe obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Mitt namn var Michelle

En blogg om livet med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och mer därtill

lifestyle blogs

do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

FOTO E POEMA

meus poemas e pensamentos

bartshtattoo

Just another WordPress.com site

Bhutadarma

Nothing is impossible (at least that does not violate the laws of physics). When you can..violate the laws of physics!

Aspiring Blog

Weekly Wisdom

The Readers Desk

Happy Reading!!

Nature Journeys

A Wildlife Journal In Pictures

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Kreativ text, annorlundaskap, dikter, bipolaritet, Aspergers syndrom, samhällsdebatt

%d bloggare gillar detta: