Om mig 2016 About me

 

20161226_231112   Jag 2016     cropped-20181206_1208154312525162363776241-2.jpg  Jag 2019

Hi!

Welcome to my blog! This is my first blog and I am not so god in English but I try. I started this blogg 2016. Here comes something about me. I live in the middle of Sweden. My name is Annemor and I am married to a wonderful man and together we have two grown children, a son who stay 10 Swedish mil from us, and he is often on the job on the other side of the world or surf the waves far away, so we are not seen as often. We have a daughter who is married and lives with her family just two kilometers. from us. We reviewed several times a week. I am a grandmother of three guys and I hit them several times a week, it’s so exciting to be so close to my grandchildren. I like to be with children, more than grownup people. I love my home and garden and all animals in the nature. I am almost an vegetarian, but I eat fish.

I feel the best when I am creative in any way.You are welcome to comment on my painting, my pictures and words. I would very much appreciate it if you did.

                                                   See you   Annemor

cropped-20181206_1208154312525162363776241-2.jpg   Så ser jag ut 2019

Hej !

Annemor heter jag och bor i mellersta Sverige

Jag mår som bäst när jag är kreativ på något sätt. Det kan vara väldigt olika saker, som att måla, skriva, fotografera, uppleva naturen, vara i min trädgård och odla, så och skörda.

Det här året 2016 har jag startat den här bloggen och jag har verkligen kommit igång med mycket, eftersom jag valde att sluta jobba när jag blev 63 år, så i april i år 2016 började min eviga ledighet för att få ägna mig åt det som inspirerar mig mest.

Jag är en känslig människa och är en stor djurvän, tycker om både stora som små. Humlor och fjärilar är mina favoriter i min trädgård. Jag är nästan vegetarian men jag äter fisk, fast jag egentligen inte tycker om att fiskar ska behöva dö för min skull. Jag försöker handla ekologiskt och Kravmärkt för både djurens och min skull men även för vår planets bästa.

Jag tycker om att umgås med barn mycket mer än med vuxna människor, det finns bara några få som jag kan tycka om på djupet.

Jag är gift med en underbar man och tillsammans har vi två vuxna barn, en son som bor 10 mil från oss, och han är ofta på jobb på andra sidan jordklotet eller surfar på vågor långt iväg, så vi ses inte så ofta. Vi har en dotter som är gift och bor med sin familj bara två km. från oss. Vi ses flera gånger i veckan. Jag är mormor till tre killar och jag träffar dem flera gånger i veckan, det är så roligt att få vara så nära mina barnbarn.

Det här är min först blogg och jag har tänkt lägga ut bilder på mina målningar för att få veta vad du som följer min blogg tycker. Jag håller också på med en berättelse som har legat på is några år. Jag kommer nog att lägga ut delar från den och andra små texter, för att få lite respons från er. Till sommaren kommer nog en hel del från min trädgård också.

Välkomna hit till mig

Annemor